Popularno.si vam predstavlja okroglo prho z lučko Eco Led, ki spreminja barvo glede na temperaturo in tako v tuš kabino vnese veselje in barvo. Poleg tega je zelo priročen pripomoček za ugotavljanje temperature vode, saj se skupaj s temperaturo vode spremeni tudi barva prhe. Vse to naredi brez baterij ali polnilcev, lučke se prižgejo s pomočjo pristika, ki ga ustvarja voda. Nedvomno gre za zelo zanimiv in uporaben izum na področju tuširanja.

Nenadne spremembe temperature vas zdaj ne bodo več presenetile, saj boste zaradi barve vedno vedeli, kako topla ali mrzla je voda. Prha z Led-lučko spreminja barvo brez baterij ali polnilcev. Odlična je za gospodinjstva z otroki, saj je ta prha ne samo zabavna, z njeno pomočjo preprečimo morebitne opekline zaradi prevroče vode ali nenaden curek mrzle vode.

Uporaba lučk v kadi je lahko tudi zelo romantična, če jih uporabimo ob izključeni ali zadimljeni glavni svetlobi. Tako bomo bolje videli lučke v vodi in uživali v sproščujoči kopeli z boljšo polovico.

Naša prha v vseh kopalnicah ustvari edinstven dekorativen učinek.

Montaža prhe z lučko ECO led je zelo enostavna. Staro prho odvijemo z ročaja in namestimo to inovativno prho z lučko LED. Prha je pripravljena za uporabo, tako preprosto je.

Vodni pritisk aktivira lučke, ki nam s pomočjo barve povejo temperaturo vode.

Sistem je kompatibilen z vsemi standardnimi pipami za tuš v EU.

***POSEBNA PONUDBA!!***

BREZPLAČNA POŠTNINA* IN 10% POPUSTA NA NASLEDNJI NAKUP! 

POSEBNA PONUDBA VELJA DO 19.4.2018 DO 23.59

*ZA BREZPLAČNO POŠTNINO UPORABITE KUPON FREEGLS

Eco LED prha z lučko - AKCIJA** BREZPLAČNA POŠTNINA!

  • Šifra: 4899888101901
  • Razpoložljivost: Do 7 dni
  • 25.90€

  • Brez DDV: 25.90€