Košarica
Checkout Secure

Kontakt: (+386) 70 182 415

info@popularno.si

O nas

Pri Popularno.si nudimo široko izbiro top produktov z mislijo na zadovoljstvo naših strank! Vselej se potrudimo, da s svojimi izdelki sledimo najnovejšim trendom, da so uporabnikom prijazni in dostopni po primernih cenah. 
V naši kolekciji boste našli raznovrstne uporabne pripomočke, unikatnne modne dodatke in dekoracijske izdelke, ki jih preprosto morate imeti. Raznolikost izdelkov pa je izjemnega pomena tudi pri iskanju daril, saj boste na naši strani našli nekaj prav za vsakega najbližjega.
Za našimi izdelki stojimo in ker je naša prioriteta Vaše zadovoljstvo, lahko v 14 dneh po prejemu izdelka brez razloga izdelek vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času vrnili denar. 
Na izdelke prav tako ponujamo doživljenjsko garancijo, kar pomeni, da če se izdelek kadarkoli poškoduje, nam ga lahko vrnete na naš naslov in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali zamenjavo. 
Smo majhna ekipa zelo zagnanih ljudi, ki se srčno zavzema za naše stranke in za to, da jim ponudimo najboljše. Vedno smo tu za Vas, tako da če karkoli potrebujete, nas kontaktirajte preko telefona ali e-maila.

 

O nas

 

Kontakt

Popularno.si, MAMIAN d.o.o.
Celovška 136
1000 Ljubljana

ali
e-mail: info@popularno.si

Dosegljivi smo vsak dan od 8.00 - 20.00

*fizična prodajalna Popularno.si zaenkrat še ne obstaja, na tem naslovu je le naša "virtualna" pisarna!

Izdelek je dodan v košarico!
Brezplačna poštnina! Free shipping when you order over XX Brezplačna poštnina! Brezplačna poštnina na vsa naročila! Free Shipping For Over $x to You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping